Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

.....ναι καλα και ο Αι Βασίλης υπάρχει!!!!!

 Η Δευτέρα είναι από μονή της μια δύσκολη μέρα για πολλούς λόγους , γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αν έχει προηγηθεί ένα αδιάφορο Σάββατο και μια ηλίθια Κυριακή αλλά όπως πάντα υπάρχουν και χειρότερα όπως δηλαδή το αφεντικό σου να έχει καύλες και η γυναίκα του να έχει περίοδο και από τι φάνηκε σήμερα  πρωί πρωί δεν πρέπει να της αρέσουν οι πίπες και τα πισωκολλητά….

Καπάκι σε αυτά οι φαρμακοποιοί έχουν απεργία όποτε δεν παίζει να βρούμε κανένα αντικαταθλιπτικό για να την παλέψουμε και ο δικηγόρος μου είπε ότι το εν βρασμώ ψυχής δεν μετράει αν προηγουμένως έχεις πληροφορήσει το αφεντικό σου,μπροστά σε όλο το γραφείο, ότι ο πάππους αν και με τους κομουνιστές είχε καραμπίνα στον εμφύλιο η όποια και δουλεύει άψογα μέχρι τις μέρες μας.....

Άρα η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για την εβδομάδα που μας έρχεται είναι το λαϊκό που κληρώνει αύριο και ίσως τα ψυχοφάρμακα που δίναμε στην γιαγιά για το αλτσχάιμερ!!!

Κατά τ' άλλα αύριο ξημερώνει μια διαφορετική μερα που δεν ξέρουμε τι θα  μας φέρει οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και να ζούμε κάθε στιγμή της με χαρά… ναι καλα και ο Αι Βασίλης υπάρχει!!!!! (και ζει στον Β. Πολο  σε αντίθεση με τον αδελφό του τον αι γαμήσου που σίγουρα δεν ζει για 5-6 μέρες στο σπίτι του αφεντικού μου)

Καλά κουράγια………

6 σχόλια:

  1. Καλό κουράγιο και σε σένα
    Κι αν τα ψυχοφάρμακα της γιαγιάς είναι ληγμένα, ακόμα καλύτερα…
    Μετά, την Τετάρτη υπάρχει το Λόττο
    Την Πέμπτη το Τζόκερ (μάλλον…)
    Την Παρασκευή ίσως έχει ιππόδρομο…
    Κι έτσι πέρασε αυτή η βδομάδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ... ούτε από τη δικιά μου υπηρεσία έχει περάσει ποτέ ο Αη- Γαμήσου. Κάποιοι συνάδελφοι δε, έχουν χρόνια να τον δουν.
    Αν περισσέψει κάνα χαπάκι... στείλε και από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Athens Girl thats the spirit na exoume na paizoume oli tin evdomada!!!!!

    @nefelokokkugia makari na ton vrw kai tha ston ferw soubito parea me ta xapia hehehehehehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πισωκολλητό το λένε αυτοί που ξέρουν μόνο το ιεραποστολικό, κι αυτό το κάνουν στα μουγγά, σβέλτα και για την αναπαραγωγή απογόνων.
    Εσύ, που είσαι τόσο σεβνταλής και μπερμπάντης, θα πρεπε να ξέρεις οτι υπάρχουν ένα σωρο φράσεις να το πεις σωστα: Πρωκτικό, απο πίσω, απο την πίσω πόρτα, να σου σκίσω τη σούφρα, να γυρίσω τη φέτα, να το αλοίψω κι απ τις 2 μεριές, απο τον κώλο ρε παιδι μου!
    Πισωκολλητό το λέει η γιαγιά μου! Και μάλιστα, στην πρόταση "Πρόσεχε! Ποτέ πισωκολλητά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταβαθος ειμαι πουριτανος.....
    το λεει και η δικια σου γιαγια αυτο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή