Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πάμε σαν άλλοτε Αλέκο....


Η μελώδια του Thunderstucκ των AC/DC  διέκοψε την απόλυτη ησυχία στο υπνοδωμάτιο μου , πήρα το κινητό στα χεριά μου και βλέποντας  ποιος με καλούσε ένα συναίσθημα χαράς, ανησυχίας και ένας ελαφρύς στομαχόπονος με έπιασε.

ΣΤΡ ΠΖ Αλέκος (στρατιώτης πεζικού) έτσι είχα αποθηκευμένους όλους τους φίλους που έκανα στο στρατό.

«Eλα θηρίο τι κάνεις ,αύριο ανεβαίνω πάνω είσαι διαθέσιμος για νύχτα» ρώτησε
«Πάμε σαν άλλοτε Αλέκο» απάντησα.

Μου είπε τι ώρα φτάνει και που ήθελε πάνω κάτω να πάμε, σηκώθηκα και σημείωσα στο μπλοκάκι μου τράπεζα, ταυτότητα, depon και malox «δεν την ξαναπατάω είπα»

Ο ΣΤΡ ΠΖ Αλέκος είναι  4 χρόνια μεγαλύτερος από μένα ζει και εργάζεται στην Πάτρα  και την τελευταία φορά που βγήκαμε έξω μαζί έκανε περίπου 800 μετρά ανάποδα σε μονόδρομο 4 το πρωί για να βρει ATM, λίγο πριν φτάσουμε στη τράπεζα ένα αυτοκίνητο μπήκε στο μονόδρομο κανονικά, ο Αλέκος έπαιξε τα φωτά και βγάζοντας το κεφάλι από το παράθυρο φώναξε  τραυλίζοντας «κάνε λίγο πίσω ρε παλληκάρι» το «παλληκάρι» έκανε πίσω χώθηκε σ’ένα στενό και περάσαμε.

«Που να καταλάβω ότι ήταν ασφαλίτες ρε μαλακά» μου φώναζε με παράπονο 20 λεπτά αργότερα περπατώντας πλέον, το αμάξι που είχε μπει στο μονόδρομο ήταν της ασφάλειας!!
«Πάλι καλά που δεν σε έβαλαν να πληρώσεις το μηχανάκι του αλκοτέστ Αλέκο, πρέπει να εσπασε όταν φύσηξες » του είπα και εξαντλημένοι από το αλκοόλ και την αϋπνία μπήκαμε στο πρώτο ταξί που βρήκαμε μπροστά μας και πήγαμε να φάμε δυο τοστάκια και μετά βουρ……. σε ένα στρτπτιτζάδικο!

Άρα όπως καταλάβατε από τώρα και μέχρι το βράδυ τρέχει ο διαγωνισμός με την ονομασία «Που θα ξέρναει αύριο χαράματα ο kafros» εναλλακτικά «θα φάνε ξύλο σήμερα;;;» ή «θα καταφέρουν πάλι να αποφύγουν το αυτόφωρο;;;»

4 σχόλια:

  1. ειλικρινα εισαι για ριαλιτι ομως με μια καμερα να σε παρακολουθουμε δλδ τι να πω χαχαχαχαχαχαχα
    επισης φυλαξε τον εαυτο σου , απο σενα, μην φας τιποτα περιεργο παλι.ειλικρινα δε θα το αντεξω αλλη μια τετοια περιγραφη χαχαχαχα, θα σε βριζουν οι γειτονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αργά για reality δυστυχώς… έπρεπε να με ακλουθεί κάμερα στα φοιτητικά μου χρόνια εκεί να δεις!!! Τι νησιά και τούρκικα σίριαλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να περάσεις με τον φίλο Αλέκο, αλλά να μη μάθουμε τη συνέχεια σε κανένα δελτίο ειδήσεων! Από το μπλογκ σου και ανώνυμα, καλύτερα,ε; φιλάκια κάφρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή