Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τυχερή γειτόνισσα άτυχος κάφρος


Ο γείτονας μάλλον ανακάλυψε το βιάγκρα και χθες το βράδυ γιόρτασε πρόωρα την ανάσταση ή δίνει τα χρωστούμενα από τα Χριστούγεννα και από αυτά που  άκουσα τα έδωσε όλα…

Πάντως μετά τα χθεσινά δεν πιστεύω να περιμένει δώρο για τα γενέθλια της η κυρία Λία από τον σύζυγο!!!

Πουτάνα  μεσοτοιχία μάτι δεν έκλεισα, σκέφτομαι να τους κάνω δώρο ένα κρεβάτι ή ένα τενεκέ γρασο!!!

Ελπίζω να μην το πάρει σχοινί κορδόνι ο κυρ Παναγιώτης γιατί μαζί με την γυναίκα του θα γαμήσει και την δουλεία μου!!!!

8 σχόλια:

  1. Μου θυμίζει πάρα πολύ το επεισόδιο των απαράδεκτων που ο γείτονας πηδούσε τη γυναίκα του και όλοι τρέχανε στο βίντεο κλαμπ να πάρουν τσόντα με την κωδική ονομασία "η Παπαρήγα η καλή"!
    Και γω πάντως έχω μια γειτόνισσα που εκτός από καλλίφωνη στο σεξ έχει και αλάδωτο κρεβάτι! βικ βικ βικ βικ βικ! Ανάλογα με τη συχνότητα μαντεύουμε και τη στάση / πάθος έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eutixws egw akouga mono to krevati!!! bik bik bik kai ntoup ntoup ntoup ston toixo!!! i kyra lia konteuei ta 60 an akouga kai ksefwnita tha apoktousa psyxologiko trauma!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τους γρουσουζεύεις τους ανθρώπους,
    Άστους να το φχαριστηθούνε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Athens Girl Ευτυχώς σήμερα θα βγω και δεν θα είμαι αυτήκοος μάρτυς … άντε τους δίνω και την σημερινή μέρα, δευτέρα έχω να πάω για δουλεία όμως Κυριακή να κάτσουν να δουν big brother!!!!
    Ξέρει κανένας αν τα βιαγκρα τα δίνουν και από τα ταμεία ασφάλισης???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πουτάνα μεσοτοιχία μάτι δεν έκλεισα, σκέφτομαι να τους κάνω δώρο ένα κρεβάτι ή ένα τενεκέ γρασο!!!"

    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μου φυγαν τα κορν φλέικς απ΄τα χέρια ρε αχχααχαχαχαχαχαχαχχα!Άστους ανθρώπους να πηδηχτούν που 'χουν και τον μπανιστηρτζή δίπλα να μετράει τους οργασμούς!Όσο για τη δουλειά όλες γαμημένες είναι έτσι κι αλλιώς τον κυρ Παναγιώτη περίμενε;
    Κι επειδή το ανέφερε κι η Marion πάρε το σχετικό βιντεάκι
    http://www.youtube.com/watch?v=K0cBYDaY1Us

    Υ.Γ.Μήπως αντί για τενεκέ με γράσο μπορείς να στείλεις μερικές πρόκες; Το δικό μου κρεβάτι δεν τρίζει αλλά πέφτουν οι τάβλες! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ανακατεύετε την συντρόφισσα Παπαρήγα στις βρωμοδουλειές σας εεεε? Φτου σας

    ΥΓ Άξιος, άξιος ο κυρ Παναγιώτης. Αντε και στα δικά μας :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Μάγισσα Κίρκη δεν μετράω οργασμούς τα ντουπ ντουπ ντουπ του κρεβατιού στην μεσοτοιχία μετράω !!! μόλις θυμήθηκα τι θέλεις να κάνεις μόλις γεννήσεις …..αύριο πάω σε οικοδομή και σηκώνω 200 ταβανόπροκες γιατί με την φορά που θα έχεις θα βγεις στο διπλανό διαμέρισμα!!!!!!!!!!

    @nefelokokkugia έχει ένα κάποιο νόημα η Παπαρήγα σε αυτές τις δουλειές, δεν έχεις ακούσει που λένε όταν είναι να γίνει το «φονικό» ότι πρέπει να σκεφτείς κάτι άσχετο για να κρατήσεις τα μπόσικα? Ε αυτή την δουλεία κάνει η Παπαρήγα χεχεχεχεχεχε
    Και στα δικά σας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nefelokokkugia hahahahahaha φτου μας! "τι έγινε ρε παιδιά; Προβοκάτσια μέσα στο ίδιο μου το σπίτι;" Σπύρος Παπαδόπουλος speaking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή