Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Kafros-Ζυγαριά : 0-4



Νύχτα 1η : Μια pizza κανονική special , 2 δρακουλίνια και 4 κομμάτια κέικ
Νύχτα 2η : 3 πιτόγυρα απ’όλα, 4 σουβλάκια (είμαι από τα Γιάννενα εδώ άλλο το σουβλάκι άλλο το πιτόγυρο) μια πατάτες και δυο αναψυκτικά…..*
Νύχτα 3η :  Μια pizza γίγας special  και 2 σοκολατίνες …
+ κάτι σφολιάτες για πρωινό + το πλήρες μεσημεριανό μου!


Κάπως έτσι έφτασα στο συμπέρασμα ότι αν τελικά εφαρμόσω το σχέδιο που προβλέπει να κάθομαι σπίτι τα βράδια για να αποφύγω το ποτό και να μην πεθάνω από κύρωση ήπατος σίγουρα θα καταντήσω 130 κιλά (ξανά…) και θα πάω από η από κάρδια ή δεν θα με αντέξει το ξύλινο πάτωμα και θα βρεθώ να κάνω παρέα στην κυρά Σούλα από κάτω…

Νιώθω την ζυγαριά να με κοιτά με μάτια που καινέ και τα τριψήφια νούμερα της να με καλούν (ξανά..) πέφτω να κοιμηθώ και ξυπνώ από τα τραγούδια γιατί τα τριγλυκερίδια κάνουν party στο κορμί μου….
Και πάνω που αποφασίζω ότι δεν πάει άλλο χτυπάει το τηλέφωνο και ο Νικολάκης εχει μια σατανική ιδέα για να με στείλει στην εντατική…
«Μαλάκα ο Γιαννος έβαλε αρνί στη σούβλα και μου είπε ότι η προβατίνα σίτεψε και θα την κάνει παιδάκια»

Χωρίς δεύτερη σκέψη λέω ένα βροντερό ΟΧΙ !!!! ( από μέσα μου ) kafre πρέπει να μπει ένα τέλος  (από Δευτερα..)

Δίνω ραντεβού με τον Νίκο και σε κάνα μισάωρο θα βρίσκομαι στον Γιαννο για να υπερασπιστώ την ρήση του Μάκη «Καλύτερα να κάνει ντου λύκος σε μαντρί μικρότερη ζημιά θα κάνει από  τον kafro»

Μετά το σημερινό φαγοπότι δεν  θα μείνω έκπληκτος αν αύριο το πρωί το site της  Greenpeace με ανακηρύξει  ως νούμερο ένα υπεύθυνο οικολογικής καταστροφής!!!!!

Στο άμεσο μέλλον θα κάνω μια ανάλυση της διακύμανσης του βάρους μου μεσα στην δεκαετία που πέρασε…

*τα αναψυκτικά είναι πάντα δυο για να μην νομίζει ο σουβλατζής ότι όλα αυτά είναι για μένα… καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!!!!

9 σχόλια:

  1. Μη παρασύρεσαι ρεεεεεεεεε :( Μη γίνεις πάλι χοντρούλης! Άααααντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου ΄ρθε μια αναγούλα με τις πίτσες και τα πιτόγυρα,
    αλλά εκείνη την προβατίνα....αχ... βραστή...
    αχ με μετσοβόνε σαγανάκι..
    Στείλτε λιγο κι από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q&feature=related
    Αφιερωμένοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό με τα 2 αναψυκτικά για ξεκάρφωμα το κάνω κι εγώ!
    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι αυτό σε μάρανε το ξεκάρφωμα!
    Και'γω κλαίγομαι και χτυπιέμαι στο γυμναστήριο για 4κιλάκια!

    Είσαι απαίσιος και μου τρέχουν τα σάλια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΜaRioNaSTRo Όχι χοντρούλης… ή ΧΟΝΤΡΟΣ (130KG) ή τπτ!!!!!!!!!

    @nefelokokkugia Μαλακιαααααααααα δεν πηρά μεσούνε χθες το ξέχασα….. ειδές τι μου κάνεις τώρα!!! Θα ξαναβγώ για φαγητό μεσημεριάτικα και θα φταις εσύ (και το μετσοβονε )

    @ soul Υπάρχει και καλύτερη πατέντα για ξεκάρφωμα αλλά θέλει ταλέντο στην υποκριτική… κάνεις ότι και καλά μιλάς στο τηλέφωνο και ρωτάς τον «συνομιλητή» σου τι θέλει να φάει!!!
    Κατάλληλο για τις φοράδες στα goody’s που αντιδρούν στο «2 club και 4 burger” σαν να είναι 4 κιλά κοκαΐνη….

    @zoyzoy Μα δεν χρειάζεσαι γυμναστήριο για να πάρεις 4 κιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουαου... Αυτό πάει να πει ξεμπακιάστηκα. Χαχαχα γαμάτος. Πέρα από την πλάκα δεν είναι το βάρος μόνο (άσε που μπορεί να ευδοκιμήσει με την κυρα Σούλα και να περάσεις και καλά). Μια φίλη μου έπαθε χοληστερίνη! Γι αυτό πρόσεχε τι τρως πριν πέσεις στα χέρια του Ι.Κ.Α!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι λάτρης του καλού φαγητού και γι'αυτο επέλεξα να γίνω και επαγγελματίας του είδους.
    Πριν 2 χρονια ήμουν 120 κιλά και εκανα μια φυσιολογική(για μενα )ζωη με πολλές δραστηριότητες.Όμως ενα ατύχημα αρκετά επώδυνο(ρηξη εσω πλιαγίων συνδεσμων και ολική ρήξη μηνίσκου) στο γόνατο ενω επαιξα μπάλα με την παρέα μου ,με οδήγησε στο χειρουργείο και μετά στην μεγαλύτερη "ήττα" της ζωής μου,τις πατερίτσες.Κατόπιν τούτου με προτροπή των γιατρών έχασα σε 18 μήνες 30 κιλά και όλο αυτό το χρονικό διάστημα μου είχαν απαγορεύσει σχεδόν τα πάντα απο οσα έκανα με τον κινδυνο της υποτροπής στο πόδι.Πριν λιγο καιρο ξεκίνησα δειλά να ξαναπαίξω μπάλα και να κάνω πράματα οπως πριν.
    Όλο αυτό με πήγε φυσικά και επαγγελματικά και οικονομικά πολύ πίσω αλλά πάει πέρασε.
    Κατάλαβα ομως οτι το φαγητο είναι απόλαυση ,χωρίς να τρως τις τεράστιες ποσότητες(αδυνάτισα περιορίζοντας τις μεριδες που τρωω ,τίποτα άλλο)και ειδα να κάνω πολλά πράματα πολύ καλύτερα απο ότι πριν.
    Φέτος τις γιορτές ξεγελάστηκα και το τίμησα λιγάκι παραπάνω και εβαλα 5 κιλά που τα αισθάνομαι ασχημα και εβαλα σκοπό να εξαφανίσω.
    Γιατί δεν είναι πολύ κολακευτικό να βάζεις το παντελονάκι σου και να διαπιστώνεις ότι η ζώνη έχει πάει μπροστα 2 τρυπες και συν τοις αλλοις κουράζομαι και ευκολότερα αυτο τον καιρο παντου (μα παντού ,λέμε!)
    Η ζωη έχει πολλές απολαύσεις πέρα απο το φαγητό και το αντιλήφθηκα με το χειρότερο δυνατό τρόπο και δε το εύχομαι σε κανέναν στο κόσμο.
    Ίσως πρέπει να προσέχεις για την υγεία σου πρωτα απ'ολα και μετά για όσα σημαίνουν για σένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιας και το blog σου είναι κάφρικο, μου επιτρέπεις να σου αφιερώσω μια καφριλίτσα που μου ήρθε στο μυαλό, αλλά με πολύ αγάπη, ε;

    http://www.youtube.com/watch?v=K06wO-6O9QA

    ΑπάντησηΔιαγραφή