Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η μπάλα είναι το όπιο των Ελλήνων.....


Η Φουρέιρα τελειώνει το πρόγραμμα και λίγο πριν κατέβει από την πιστά μου πετά μια μάτια, πλησιάζει στο πρώτο τραπέζι που κάθομαι και μου λέει «σε θέλω…. έλα τώρα στο καμαρίνι μου» δίνοντας μου ένα κλεφτό φιλί στο λαιμό.

Την κοιτάζω έκπληκτος και της κάνω νόημα δείχνοντας της ότι συνοδεύομαι από την Έλενα Παπαβασιλείου… «φέρτη και αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα» μου λέει η Φουρέιρα και φεύγει  ενώ τα οπίσθια της πάνε πέρα δωθε σαν καμπάνα την ανάσταση.
«Αλήθεια δεν έχω πρόβλημα , θέλω να πάμε»  μου ψιθυρίζει στο άλλο αυτί η Έλενα!!!

«ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!» λέω και σηκώνομαι από το τραπέζι..


«Πουστης είσαι εσύ και η γαμημένη σου ομάδα» ακουγεται μια φωνη από το πουθενα…
«Γαμω το στανιό μου μέσα» είχα ξυπνήσει πάλι  πάνω στο καλύτερο, σηκώνομαι πάω στο μπαλκόνι και όπως το είχα φανταστεί δυο τρια  παπούδια έχουν αρχίσει τα γαμωσταυρίδια μπροστά στο περίπτερο για το «ντέρμπυ»…«και θα σε κάνω εγώ παλιό μαλάκα» ο ένας  «θα μου κλάσεις τα αρχίδια» ο άλλος ...και κάτι για offside και για πέναλτι και για φούστες και κτλπ  και τα γνωστά που κουβεντιάζει ο ανδρικός πληθυσμός εδώ και 24 ώρες…

«Ούτε στον ύπνο μας δεν μπορούμε να γαμήσουμε» σκέφτομαι και ριχνω εσπρέσο..

Βρε μαλάκα Έλληνα εδώ και ένα χρόνο έχει έρθει η ζωή σου τούμπα, σε γαμάνε ασύστολα από χίλιες μεριές και ετοιμάζουν άλλα τόσα γαμίσια και εσύ σαν απαθέστατο γουρούνι κάθεσαι και πλακώνεσαι για τον βάζελο και τον γαύρο! ΗΜΑΡΤΟΝ που θα έλεγε και ο ξεδοντιάρης!!!!
Ένας τύπος στον στρατό μου είχε πει πως αν οι Τούρκοι θελαν να μας κάνουν ντου και να φτάσουν μέσα σε δυο ώρες μέχρι την Λαμία χωρίς να το πάρει γραμμή κανείς  πρέπει να το κάνουν βραδιά τελικού Champions League και όταν τους καταλάβουμε θα είναι γιατι θα έχει αργήσει κανένα delivery και θα αναγκαστεί κάποιος απο το ΓΕΣ να πάει στο  ημίχρονο να πάριε κανένα πιτόγυρο…

Συμπέρασμα…..
1)      Να κοιμάστε με ωτοασπίδες ,ακόμα και σε όνειρο παρτούζα Φουρέιρα/ Παπαβασιλείου σπάνια κάθεται…
2)      Ο Μαρξ είχε πει (όχι ο κωμικός ο άλλος με τα μούσια που είναι σαν παπάς ) πως η θρησκεία είναι το όπιο των λαών στη σύγχρονη Ελλάδα μπορούμε να το παραφράσουμε σε  «Η μπάλα είναι το όπιο των Ελλήνων»

6 σχόλια:

  1. αχουυυ....καλέ ποιά είναι η Παπαβασιλείου? Την άλλη κάπου την έχει πάρει το μάτι μου. Δεν είναι αυτή που είναι... και από φωνή κορμάρα?
    Τέσπα, είναι γελοίο να τσακώνεσαι για το ντέρμπι των αιωνίων.
    Σαν τον ΠΑΟΚ, καμιά.
    ΥΓ Υπάρχει κι άλλος με μούσια? Δεν είναι ο Τζίμης Πανούσης αυτός σε κάτι εξώφυλλα βιβλίων?
    Φτου... πάλι πουτάνα τα έκανα στα θρησκευτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δώστε στο λαό ποδόσφαιρο να μορφωθεί" Κάπου το χα διαβάσει αυτό. Πολύ αληθινό τελικά. Την Παπαβασιλείου την googlαρα γιατί δε μου έλεγε κάτι.

    Για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό όλοι έχουν κάτι να πουν. Για το πολιτικό γαμίσι κανείς. Ρε μήπως τη βρίσκουμε τελικά;... Ή μήπως εγώ είμαι ανοργασμικό;

    Κουράγιο κάφρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ nefelokokkugia Παπαβασιλείου = πρωινή περσόνα στον Alpha….
    Ούτε ο Πανούσης ούτε ο Βενιζέλος είναι , ο Marx είναι διάσημος φιλόσοφος «πατέρας» του σοσιαλισμού που είδε και απόειδε και άνοιξε μαζί με τον Spencer μαγαζί με μεγαλύτερη επιτυχία από αυτό του σοσιαλισμού
    @ Δήθεν εγώ που είμαι Full οργασμίκο άτομο ,πνευματικά μόνο εδώ και κάποιο καιρό, σε διαβεβαιώ ότι δεν την βρίσκω με τέτοια γαμίσια (τα πολιτικά εννοώ ε όχι το παραλίγο πνευματικό μου meeting μα τα κορίτσια)… θα προτιμούσα να χάσω –τέτοιου είδους- γαμίσια και να παραβρεθώ με την μια στα βαφτίσια (που λέει και ένας φίλος)
    @ ΜaRioNaSTRo Παραλίγο παρτουζιαρης…. το υποσυνείδητο καλή μου φταει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα! Καλό αυτό με τα βαφτίσια. Έχουν και παστάκια :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααααα αυτός από τα καταστήματα? Τα χαιρετισματά μου να του δώσετε.
    Καλύτερα με τα μαγαζάκια. Πουτάνα τα έκανε με τις φιλοσοφίες.
    Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή