Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

#to_kalytero_paidi



Ε ψιτ Γιάννη…..Γιάννη.....  ναι ρε μαλάκα εσυ…… ελα  να σου πω λιγο...

Σε νιώθω ρε  που έκλεψες την εφορία  έχεις 1-2…. 5-6-7  στόματα να ταΐσεις και δεν βγαίνεις πέρα, είναι και αυτά τα κοστούμια τα ιταλικά που πρέπει κάθε σεζόν να αγοράζεις 20-30 για να μη βγαίνεις σαν λέτσος στην πίστα….. 

Aσε τα παπούτσια , θα έχεις χαλάσει χιλιάδες ζευγάρια πατώντας πάνω στα λουλούδια, είναι και αυτά τα αρχίδια που τα πετάνε μαζί με τα πανέρια και μπορεί να  το πατήσεις το πανέρι και ανοίξει καμία τρύπα στο παπούτσι και να τρέχουμε μετά.....

Σε νιώθω σε λέω φίλε , ποιος την γαμάει μωρέ την κωλόγρια που δεν έχει να βάλει πετρέλαιο πάλι φέτος...  σε κανένα εξάμηνο θα τα έχει κακαρώσει από μόνη της άσε που έτσι και αλλιώς σχέδιο για να μας γονατίσουν  είναι που λέει και η ΧΑ….

Για έμενα Γιάννη μη τα πληρώνεις τα μουνιά  ρε θα σου κλάσουν μια μάντρα....  δώστα στην ΧΑ να αγοράσουν κανένα αντιαρματικό γιατί με λιανοτούφεκα και σιδερογροθιές ο «εχθρός» της πατρίδας, αυτά τα δημοκρατικά κόμματα και οι άπλυτοι αριστεροί δεν ξεκουμπίζονται…

Γιάννη προχώρα είμαι μαζί σου…. για πάρτι σου καταθέτω ότι το 2001 στην Πύλη Αξιού μου είχες φέρει εσύ προσωπικά την απόδειξη στο τραπέζι….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου